Uw Trainer

Mijn naam is Rensink, Ruud Rensink.

Ik verzorg al 25 jaar trainingen in programma’s als Word, Excel, PowerPoint en meer. In de laatste 10 jaar zijn daar ook zeer veel MindMapTrainingen bij gekomen. Denk hierbij aan de techniek Mind Mappen op papier, en in diverse Mind Map softwareprogramma’s.

Ik maak al mijn websites zelf. Vroeger in Microsoft FrontPage, daarna CMSimple en nu alweer een groot aantal jaren in WordPress.

WordPress is een fijn systeem om websites mee te maken maar zoals met ieder (nieuw) systeem, het kost tijd en veel, heel veel trial en error. Om jou dat te laten voorkomen heb ik dus deze site opgezet omdat ik weet dat je daar veel plezier aan gaat beleven!

In de afgelopen 30 jaar dat ik actief ben in websites en trainen en de diverse technieken zoals mindmappen en snellezen, heb ik een groot aantal programma’s gebruikt, en gebruik ik nog steeds. Ik heb daar in de loop der jaren enorm veel kennis van opgedaan én daarom ook trainingen voor gemaakt.

Denk hierbij aan Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, MindMappen, Snellezen, iMindMap, FreeMind, eMindMaps, WordPress en Klantenkontact. Deze trainingen bied ik aan via de links en via www.digitrain.nl. Kijk ook daar gerust eens!


NB. Nadat ik jaren alleen de gratis Thema’s van WordPress heb gebruikt, gebruik ik sinds 2016 Generate press voor mijn Thema en als Plugin. Het Thema is gratis, de plugin (voor meer functionaliteit) kost eenmaling enkele tientallen dollars. Voor deze site gebruik ik dus ook Generate press.